امروز پنج شنبه  ۱ آذر ۱۴۰۳

۱۴۰۳/۰۷/۱۵- ۱۹:۰۶ - مشاهده: ۹۸

انتشار مقاله اینجانب با عنوان «جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین، غزه و لبنان در یک سال گذشته در برخی رسانه‌های محل

مقاله اینجانب با عنوان «جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین، غزه و لبنان در یک سال گذشته» در تاریخ 13 مهرماه 1403 در برخی رسانه‌های محل منتشر یافت. تیتر کانال توت اینفو سنگال: حسن عسگری سفیرجمهوری اسلامی ایران در داکار: جنایت علیه بشریت توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و آن را نسل کشی خواند.

بسمه تعالی

جنایات یک ساله رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین و غزه و لبنان

خلاصه:

جنایات یکساله رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین و غزه، مصداق بارز جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و نسل کشی است  که از منظر حقوق بین الملل به عنوان جنایات خطیر بین المللی معرفی شده اند. با توجه به ارتکاب این رژیم به همه نوع جنایت و عبور آن از  همه خطوط قرمز به استثنای بمب اتم، باید نزد محاکم بین المللی محاکمه شود تا جهان شاهد تکرار چنین جنایاتی نباشد و وظیفه جامعه جهانی و سازمان ملل و نهادهای وابسته به آن نیز اجرای تحقق این خواسته آزادی خواهان جهان است. ترورحسن نصرالله با پرتاب بمب های سنگرشکن 50 پوندی و استفاده از پیجرها در لبنان این جنایات را تکمیل و ماهیت تروریستی این رژیم را بیش از پیش اثبات کرد. 

متن:

بحران غزه وارد یکسالگی خود شد. با گذشت بیش از یک سال از عملیات طوفان الاقصی که تصمیم مستقل فلسطینی‌ها و بغض فروخفته 76 ساله آنها بود، مسئله غزه و فلسطین همچنان در صدر اخبار جهان باشد. در خلال بیش از 7 دهه گذشته این اولین بار است که جنگ میان رژیم صهیونیستی و فلسطین یکسال بطول انجامید که نشان از توان حماس و مقاومت شجاعانه مردم فلسطین  ظظط زدر جریان عملیات طوفان الاقصی، دست به همه نوع جنایت زد که در جنگ های یکصد ساله اخیر و در عصر نوین بشریت بی سابقه بوده است و این میزان جنایت منعکس کننده جهان بینی سردمداران جنایتکار رژیم صیهونیستی و حامیان آن می‌باشد. کشتار دسته جمعی، نسل کشی، حمله به بیمارستان‌ها، مساجد، کلیسا ها، مدارس، شهادت خبرنگاران، گروه‌های امداد و کارکنان سازمان ملل، هتک حرمت به مسجد الاقصی و نمادهای مسلمانان، ممانعت از کمک های بشردوستانه به مردم غزه، محاصره کامل غزه، جلوگیری از کوچاندن اجباری مردم فلسطین از نوار غزه، بمباران منازل مسکونی با استفاده از بمب های هوشمند و فسفری نمونه‌هایی از این فجایع و جنایات این رژیم علیه مردم فلسطین و غزه می‌باشد. کدام قانون بین المللی اجازه بمباران و تخریب مدارس، بیمارستان و مراکز دینی را داده است؟

در خلال یک سال گذشته، 41 هزار فلسطینی شهید، هزاران مجروح، 200 نفر از کارکنان سازکان ملل و بیش از 165 خبرنگار شهید شده اند. رژیم صهیونیستی در خلال یکسال اخیر بیش از 80 هزار تن مواد منفجره فقط به باریکه غزه پرتاب کرده است.

بنابر این، این رژیم از همه نوع خطوط قرمز عبور و به استثنای بمب اتم مرتکب همه نوع جنایت شد. این در حالی است که رژیم اسرائیل جز تخریب کرانه باختری و غزه و کشتار مردم عادی هیچ دستاوردی نداشته است و بالعکس این جنایات بی سابقه نه تنها باعث انزجار افکار عمومی جهان علیه این رژیم شده است بلکه موجب همسوئی بسیاری از مردم و دولت های جهان به ویژه کشورهای مسلمان به نفع مردم فلسطین و علیه رژیم اسرائیل شده است. .

بحران غزه، بزرگ ترین بحران انسانی در طول تاریخ است که رژیم اسرائیل به عنوان رژیم اشغالگر، مسئول این جنایات و آمریکا به عنوان حامی اصلی آن است و باید در قبال مجامع بین المللی پاسخگو باشند. حکم دیوان بین المللی دادگستری به عنوان مهمترین و بالاترین نهاد حقوقی و قانونی بین المللی علیه رژیم اسرائیل خود گویای خوی اشغالگری و عدم توجه به قوانین و قوانین بین المللی توسط این رژیم است. جنایات رژیم صهیونیستی مصداق بارز جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و نسل کشی است که از منظر حقوق بین الملل به عنوان جنایات خطیر بین المللی معرفی شده اند و مستوجب مجازات است. این رژیم باید نزد چنین محاکمی‌بین المللی محاکمه شود تا جهان شاهد تکرار چنین جنایاتی نباشد و وظیفه جامعه جهانی و سازمان ملل و نهادهای وابسته به آن است که در تقبیح و توفق حنایات صهیونیست ها اقدامی فوری کند. اشغالگری در ذات رژیم صهیونیستی است و 76 سال جنایات این رژیم اعم از شهرک سازی‌های غیرقانونی و گسترش اشغالگری با هدف ممانعت از تشکیل کشور مستقل فلسطین، راهی جز مقاومت از سوی فلسطینیان و خروج از زندان روباز غزه که 17 سال تحت محاصره این رژیم است، قرار نداده است و اقدامات گروه‌های فلسطینی در دفاع از فلسطین و مردم  و تشکیل کشور مستقل فلسطینی حق قانونی آنها می‌باشد و جمهوری اسلامی ایران نیز همواره بر برگزاری یک همه پرسی عمومی‌با حضور همه ساکنان اصلی سرزمین تاریخی فلسطین از بحر تا نهر تأکید دارد.  

تنها راه پایان دادن به کابوس هفتاد ساله ناامنی در غرب آسیا و جهان، بازگرداندن حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین است. پیشنهاد می‌کنیم که تمامی مردم فلسطین- چه کسانی که اکنون در سرزمین‌ مادریشان حضور دارند و چه آنهایی که مجبور به ترک خانه و کاشانه شده‌اند - در یک همه‌پرسی سراسری، آینده خود را تعیین کنند. ما معتقدیم با چنین سازوکاری می‌توان به صلحی پایدار رسید. تنها از این طریق است که مسلمان، یهودی و مسیحی می‌توانند در سرزمینی واحد و در آرامش و به دور از نژادپرستی و آپارتاید در کنار هم زندگی کنند.

اسرائیل نشان داد که متجاوز ، اشغالگر و نسل کش است و با داشتن سلاح های هسته ای تهدیدی برای منطقه و جهان است. و ابنیاد این رژیم بر ترور و آپارتاید شکل گرفته و تداوم یافته است، نه ایران که مدافع قربانیان اشغال و نسل کشی و جنبش های آزادیبخش، منادی صلح و مطالبه گر خلع سلاح هسته ای در منطقه و جهان است. اگر جهانی زیباتر را خواهانیم، باید به جهان عاری از سلاح کشتار جمعی و سلاح های هسته ای تن در دهیم.

مردم جهان، ماهیت رژیم اسرائیل طی 76 سال گذشته و بویژه در یکسال گذشته را دیده‌اند؛ که بیش از 41 هزار نفر مردم بی‌گناه را در غزه به خاک و خون کشیده‌اند و در تازه ترین جنایت با پیجرها هزاران نفر را در لبنان شهید و آخرین آن ترور حسن نصرالله دبیرکل حزب الله با استفاده از بمب ها 50 پوندی سنگرشکن بوده است. اسماعیل هنیه رهبر حماس و مهمان ایران را در تهران ترور کرد. این در حالی است که کشتار فلسطینان توسط رژیم اشغالگر اسرائیل و سکوت مجامع بین المللی شرم آور است.جامعه جهانی باید فورا خشونت را متوقف کند و هرچه زودتر آتش بسی دائمی‌بر قرار گردد و وحشیگری دیوانه‌وار اسرائیل در لبنانو غزه و فلسطین - پیش از آنکه منطقه و جهان را به آتش بکشاند - متوقف شود.

 

 حسن عسگری

سفیر جمهوری اسلامی ایران در داکار

1403/7/13

 

 

 

 

متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است

امتیاز شما