شرکت سفیر ج.ا.ایران در داکار در نماز جمعه مسجد مسالک الجنان داکار و گفتگو با امام
سفیر جمهوری اسلامی ایران در داکار روز جمعه مورخ 11 / 8 / 1403 در نماز جمعه مسجد مسالک الجنان داکار شرکت کرد. ایشان بعد از اقامه نمازجمعه با شیخ خالد مصطفی امباکه امام جماعت و جمعه این مسجد، نماینده طریقت مریدیه در این مسجد و هیأت امنای مسجد دیدار و در خصوص مناسبات دو کشور به ویژه همکاری های فرهنگی و دینی و مذهبی گفتگو نمود.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در داکار روز جمعه مورخ 11 / 8 / 1403 در نماز جمعه مسجد مسالک الجنان داکار که بعد از مسجد جامع بزرگترین مسجد پایتخت ولی مدرن ترین میباشد، شرکت کرد. ایشان بعد از اقامه نمازجمعه با شیخ خالد مصطفی امباکه امام جماعت و جمعه این مسجد، نماینده طریقت مریدیه در این مسجد و هیأت امنای مسجد دیدار و به مدت یکساعت در خصوص مناسبات دو کشور به ویژه همکاریهای فرهنگی و دینی و مذهبی گفتگو نمود.
آقای عسگری در این دیدار که جناب آقای اسدی رئیس دانشگاه جامعه المصطفی (ع) نیز حضور داشت، ضمن بیان شمه ای از مناسبات دو کشور در حوزههای مختلف، به روابط خوب فرهنگی و دینی و مذهبی با توجه به اشتراکات زیاد و بویژه دین اسلام به عنوان پیوند دهنده دو ملت اشاره و افزود، خرسندم که عرض کنم جمعیت زیادی و خاصه جوانان زیادی (بیش از 80 درصد) در نمازهای جمعه و جماعت شما شرکت میکنند که این نه تنها نشان از نقش رهبران مذهبی در هدایت مذهبی جامعه است بلکه یک ویژگی برجسته برای کشور و نهاد مذهب میباشد و از این تریبون مهم میتوانید مسائل دینی و اسلامی و موضوعات جهان اسلام را به پیروان خود تبلیغ کنید. امروزه اگر چه مردم و بویژه قشر جوان به فضای مجازی و دیجیتال و اطلاعات روز دسترسی دارند ولی شنیدن برخی واقعیات از زبان شما میتواند تأثیر بیشتری داشته باشد.
ایشان افزودند شما بخوبی واقف هستید که امروزه بخاطر فقدان دین و اخلاق، شاهد این همه جنایات وحشیانه رژیم اسرائیل علیه مردم مظلوم فلسطین وغزه و لبنان هستیم که با وجود فضای مجازی و اذعان افکار عمومی جهان نسبت به نسل کشی و تجاوز این رژیم، به عینه میبینید همین امر قطعی را بدلیل امپراطوری رسانه ای که دارند ، واقعیات را وارونه جلوه می دهند و با شهادت 53 هزار نفر در غزه هنوز خود را طرف حق و طرف مقابل را تروریست جلوه می دهند. چون به اخلاق و انسانیت پایبند نیستند و قدرت چشمان آنها را کور کرده است. لذا وظیفه همه ما بیان این واقعیات است تا قرائت و روایت صحیح را حاکم کنیم.